Grup Ecoserv

Trimite un mesaj proprietarului
Str. Andrei Muresanu, nr. 11 C, apartament 1, Ploiesti
0722 611947
0244 596713
office@grupecoserv.ro

 

Infiintata in anul 2005, GRUP ECOSERV are ca obiect de activitate comercializarea si montarea sistemelor de interfonie, videointerfonie, control acces , pontaj si sisteme de televiziune cu circuit inchis. In demersul nostru colaboram cu firme importante si folosim marci de renume in domeniu.

GRUP ECOSERV isi desfasoara activitatea in domeniul sistemelor electronice de securitate, atat ca furnizor de echipamente cat si ca furnizor de solutii tehnice pe baza acestora ( proiectare si consultanta, instalare, service).

Principala preocupare in tot acest interval cat si in prezent este de a furniza produse si servicii de o calitate deosebita , care sa aduca o reala protectie clientilor nostri.

Calitatea, prefesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta criteriul principal al firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii sa fiti multumiti de serviciile noastre.

 

In conformitate cu art. 34 din Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor GRUP ECOSERV detine Licenta de functionare nr. 1241/T din 10.01.2008 eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Politiei de Ordine Publica.

 

 

Localizare


Vizualizaţi GRUP ECOSERV SRL pe o hartă mai mare

Fotografii

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.