Vriscon Prod SRL

Trimite un mesaj proprietarului
Str. Independentei nr 111 b Baicoi, Prahova
0729 152 021
0244 268 212
office@stalpisori.ro
http://www.stalpisori.ro/index.php?id=1

 

Scari interioare

Scara interioara nu are doar rol functional, scara devine parte fireasca din locuinta, oferind unitate, frumusete si prestanta spatiului locuit.

Oferim consultanta, realizam masuratori, proiectam, executam scari din lemn conform preferintelor clientului. Experinta noastra garanteaza gasirea solutiei optime ca functionalitate si design.

Am executat o multitudine de modele, scari drepte, scari intoarcere 90 grade, scari cu podet la 180 grade. Va invitam sa vizitati www.stalpisori.ro

 

Ati turnat deja scara din beton? Pentru o scara de care sa fiti multumiti si care va impresiona va putem ajuta cu placarea treptelor si cu balustrade din lemn.

De asemenea confectionam si montam balustrade pentru balcoane interioare si exterioare.

 

Produsele noastre sunt variate:

-          Foisoare si elemente componente.

-          Navomodele pentru pescarii.

-          Uluci.

-          Bancute de gradina.

-          Balustrii. Avem utilaje de productivitate mare pentru confectionat balustrii din lemn profil 7x7x80 cm pentru scari si balcoane.

 

 

Pretul unei scari este intre 2000 si 4000 ron, in functie de marime, complexitate, esenta din care este confectionata, distanta. Montajul este inclus.

Pentru trepte din fag, dimensiune 100x30x2,6 cm, pretul este de 60 ron, iar pentru contratreapta 100x20x1,6cm, 40 ron.  Pentru alte dimensiuni producem pe comanda ferma.

Livrare rapida Fan Courier.

 

Ne putem desfasura activitatea in urmatoarele judete: Sibiu, Brasov, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Dambovita, Arges, Olt, Teleorman, Covasna, Vrancea, Arges, Giurgiu, Galati, Vaslui si Bucuresti.

 

 

Localizare


Vizualizaţi Vriscon Prod SRL pe o hartă mai mare

Fotografii

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.