Vriscon Prod SRL

 

Str. Independentei nr 111 b
Baicoi, Prahova
E-mail: office@stalpisori.ro

http://www.stalpisori.ro/index.php?id=1

 

Fax: 0244 268 212
Tel.: 0729 152 021

 

Contacteaza proprietar:


 

Scari interioare

Scara interioara nu are doar rol functional, scara devine parte fireasca din locuinta, oferind unitate, frumusete si prestanta spatiului locuit.

Oferim consultanta, realizam masuratori, proiectam, executam scari din lemn conform preferintelor clientului. Experinta noastra garanteaza gasirea solutiei optime ca functionalitate si design.

Am executat o multitudine de modele, scari drepte, scari intoarcere 90 grade, scari cu podet la 180 grade. Va invitam sa vizitati www.stalpisori.ro

 

Ati turnat deja scara din beton? Pentru o scara de care sa fiti multumiti si care va impresiona va putem ajuta cu placarea treptelor si cu balustrade din lemn.

De asemenea confectionam si montam balustrade pentru balcoane interioare si exterioare.

 

Produsele noastre sunt variate:

-          Foisoare si elemente componente.

-          Navomodele pentru pescarii.

-          Uluci.

-          Bancute de gradina.

-          Balustrii. Avem utilaje de productivitate mare pentru confectionat balustrii din lemn profil 7x7x80 cm pentru scari si balcoane.

 

 

Pretul unei scari este intre 2000 si 4000 ron, in functie de marime, complexitate, esenta din care este confectionata, distanta. Montajul este inclus.

Pentru trepte din fag, dimensiune 100x30x2,6 cm, pretul este de 60 ron, iar pentru contratreapta 100x20x1,6cm, 40 ron.  Pentru alte dimensiuni producem pe comanda ferma.

Livrare rapida Fan Courier.

 

Ne putem desfasura activitatea in urmatoarele judete: Sibiu, Brasov, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Dambovita, Arges, Olt, Teleorman, Covasna, Vrancea, Arges, Giurgiu, Galati, Vaslui si Bucuresti.

 

 

 

Vriscon Prod vinde terenuri de casa

    Vand suprafata de teren intravilan de 10600 metri cu o deschidere la strada de 190 de metri ce poate fi impartit in 15 locuri de casa cu deshiderea de 12,6 metri si suprafata de 700 m patrati .

    Terenul are toate facilitatiile de apa gaze si curent electric,liniste aer curat fiind inconjurat de 2 paduri si un peisaj placut.

    Aceasta zona este ferita de inundatii vanturi puternice si rezista la cutremure pana la gradul 9 deoarece subsolul protejeaza suprafata datorita unui zacamant masiv de sare. La cutremurul din 77 la Baicoi n-au picat nici glastrele de flori dupa masa in timp ce in localitatile vecine (Plopeni) s-au daramat cladiri.

Terenul este acoperit cu o livda de meri palmen-auriu si ionatan in numar de 800 pomi pe hectar.

http://www.stalpisori.ro/index.php?id=4

 


Vizualizaţi Vriscon Prod SRL pe o hartă mai mare


Galerie foto