Murnic SRL

 

Adresa: Str. Drumul Serii, nr.11, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0723562648

Telefon: 0244514383

Fax: 0244514383

E-mail: sc.murnic@gmail.com

Site: http://murnic.weebly.com

https://plantatii.weebly.com

 

 

 

Contacteaza proprietar:


 

Paulownia este de mai multe feluri iar cele pentru cherestea NU AU FLORI !!!!
Utilizare
   Piata materialului lemnos paulownia desi la inceput are tendinta de dezvoltare în Romania. Materialul lemnos paulownia poate fi folosit în productia diferitelor articole.
   Acestea includ: mobila, constructii navale, aeronave, cutii de ambalare, hârtie, placaj, îmbinari si cornise.

Greutate
   Paulownia are 1/3 din greutatea stejarului si jumatate din greutatea pinului.
Rezistenta
   Paulownia a fost testat si s-a dovedit ca este cel mai rezistent dintre toate tipurile de copaci din lume daca se raporteaza la greutate de aceea este denumit si aluminiul lemnului. Paulownia poate fi taiat mai subtire si poate oferi aproximativ aceeasi rezistenta si greutate. Paulownia ofera un beneficiu în ceea ce priveste economia de spatiu, putand fi taiat la jumatatea grosimii. Exista de asemenea o economie semnificativa de costuri deoarece aproximativ jumatate din material ar trebui sa fie achizitionat. Paulownia mentine bine cuiele si suruburile si nu necesita gauri de ghidare pentru gaurire. De fapt, atât plopul galben, cât si pinul alb s-au dovedit a se despica înaintea lui Paulownia. Suruburile cu cap plat pot fi aduse la acelasi nivel cu suprafata.

Paulownia crescut pe plantatie, de obicei, nu are noduri.
Conductivitatea

   Paulownia este un foarte bun izolator. Locuintele realizate din busteni de Paulownia sunt considerate a avea de doua ori factorul R, în comparatie cu bustenii de pin sau stejar. Aceasta rezistenta la temperatura îi ofera lemnului o mai mare neinflamabilitate. Temperatura de aprindere este de aproximativ 400°C, ce este aproape dubla fata de multi copaci conventionali americani de esenta tare si moale.
Compoziţia chimica
   Hemiceluloza Pentosan 22, pâna la 25%. Celuloza, 46 pâna la 49%. Lignina, 21 pâna la 23% Apa, 7 pâna la 8% Cenusa. 50, pâna la 1.1% Fibra, 58.5 pâna la 60.1%

Caracteristici de uscare
   Materialul lemnos se usuca bine, nu se deformeaza, nu crapa si nu isi schimba forma cu usurinta. O placa de 25 mm grosime poate fi uscata pâna la o umezeala de 10%, în 25 de zile, la temperatura normala a camerei. Dupa uscare, materialul lemnos este foarte stabil.

 

Despre noi

 

Firma infiintata in 1991 (intre primele din Romania) stabila si de viitor, cu capital privat romanesc si toate conditiile de lucru si dezvoltare proprii (hale,  parcari, scule si utilaje ), cu personal calificat. In mai bine de 20 de ani de activitate si implicare directa nu am avut reclamatii sau accidente in 20 ani. De asemenea construim hale moderne proprii cu poduri rulante si suprafa de 2000 m2, pentru o viitoare productie sau inchiriere a acestora.

Mai mult, am amenajat singurul lac din Ploiesti in curtea proprie cu utilajele noastre ca zona de agrement.

Servicii

 

-  Inchirieri macarale telescopice.

-  Tranzacti auto din parcul propriu sau la comanda toata gama de camioane.

-  Inchirieri hale industriale cu poduri rulante.

 


Vizualizaţi MurnicTRPC SRL pe o hartă mai mare


Galerie foto