Istin SRL

Trimite un mesaj proprietarului
Str. Valeni, nr.70, Ploiesti, Prahova
0746 241 441
liviu.isaiu@yahoo.com

Firma SC ISTIN SRL a fost infiintata in 1991 avand ca principal domeniu de activitate productia de obiecte din tabla de grosime sub 1 mm si efectuarea de lucrari de tinichigerie in constructii. Prelucrarea tablei este o traditie a familiei de peste 50 de ani.

Producem piese din tabla zincata, inox, decapata. Realizam si montam jgheaburi, burlane, tubulatura ventilatie, plenum, sipca metalica,invelitori tabla, tubulaturi ghena, climatizare, ventilatie, obiecte din fibra de sticla, burlane, jgheaburi, tubulatura, cosuri de fum, produse tabla, piese inox, coturi tabla, izolatii conducte, invelitori tabla, accesorii pentru acoperis din tabla, rezervoare fibra de sticla.

Din 1995 firma a inceput productia de obiecte din fibra de sticla (elemente de caroserie auto, rezervoare, elemente de copertina si panouri pentru benzinarii, etc).

Datorita eforturilor de imbunatatire continua a calitatii produselor, cat si a posibilitatii de a prelua in scurt timp comenzi unicat sau de serie din 1998 am inceput productia de obiecte pentru export in tari ca Norvegia, Olanda, Franta, Italia.

Un domeniu de activitate in care solicitarile cresc tot mai mult este productia de tubulaturi si piese de racordare pentru aer conditionat si ventilatie, cosuri izolate pentru centrale termice si izolatie termica pe conducte.

Diversitatea si calitatea constituie criteriile de baza in activitatea pe care partenerii SC ISTIN SRL le vor gasi intotdeauna.

 

 

Localizare


Vizualizaţi SC Istin SRL pe o hartă mai mare

Fotografii