Colori San Marco SRL

Ploiesti,   B-dul Bucuresti Nr.19 , Bl.9A parter

Site: www.san-marco.ro

E-mail: coloriisanmarco@yahoo.com

Tel: 0244.577.560 

Tel: 0724.031.082

Contacteaza proprietar:


 

 

 

 

 

COLORI SAN MARCO

 

Pret de vanzare: 153,2 Ron + TVA (14 litri/cutie)

 

Descriere:

ITALA este o superlavabila pe baza de rasini acrilice in dispersie apoasa, permeabila la vaporii de apa, dotata cu o inalta putere de acoperire si mascare a imperfecțiunilor suportului. ITALA este un produs foarte ușor de aplicat, potrivit pentru aplicarea cu rolul având o buna dilatare si efect antistropire.

Suprafata acoperita : 9÷12 mp/l per strat şi se referă la aplicaţiile pe suporturi netede şi cu grad mediu de absorbţie.

                               126÷168 mp/cutie la o mana

 

 

Cu 18 ani in urma, firma Colori SAN MARCO a inceput in Romania, distributia produselor marca SAN MARCO.

Colorificio San Marco este compania lider în Italia în producţia de finisaje pentru construcţii. Cu o istorie puternică, începută de mai bine de jumătate de secol, în 1950, San Marco a ştiut să evolueze odată cu timpul, în deplin acord cu exigentele Pieţei, până a devenit un punt de referinţă recunoscut în Italia, dar şi în multe ţări din lume. Controlul eficientei şi lansarea de produse revoluţionare sunt punctul forte al companiei, iar laboratorul de cercetare şi dezvoltare, centrul său nevralgic. Strategia San Marco este orientata spre creerea de sisteme de finisaje de calitate şi de soluţii care să aibă un impact scăzut asupra mediului, care să respecte natura şi sănătatea celor care aplică produsele şi a celor care locuiesc în respectivele ambiente.

Colorificio San Marco crede mult în formare şi organizează cursuri tehnice pentru a spori competentele şi profesionalismul revânzătorilor şi aplicatorilor.

Principalul nostru sector de activitate se referă la distribuirea materialelor destinate finisarea,restaurarea construcţiilor, cu o gamă vastă de sisteme de vopsire în măsură să satisfacă multiple exigenţe ale clienţilor.

Fiind dintotdeauna sensibili la tema protejării şi îngrijirii bunurilor artistice, colaborăm cu importante instituţii publice şi private la diverse proiecte de restaurare a edificiilor istorice.

San Marco a dezvoltat un sitem inovator, care permite reproducerea unei infinităţi de nuanţe de culori.

În plus, punem la dispoziţia clienţilor un serviciu de asistenţă tehnică din partea unui personal calificat.

Colorificio San Marco, o realitate caştigătoare, cu o solidă istorie în spate şi pregătită mereu pentru provocările viitorului.

 


Vizualizaţi Colori San Marco SRL pe o hartă mai mare


Galerie foto