Borsa Com

Trimite un mesaj proprietarului
Str. Gageni, nr.80, Ploiesti, Prahova
0744 477 254
0244 595 666
borsa@upcmail.com
http://www.borsacom.ro/

SC Borsa Com SRL a luat fiinta in anul 1994.

Comercializam o gama vasta de produse : scule de mana, echipamente de protectie, echipamente si consumabile pentru sudura, abrazive, elemente de instalatii, organe de asamblare.

Dezvoltarea rapida a societatii, precum si dinamica activitatii in domeniu a pus bazele dezvoltarii companiei noastre. Pe parcursul timpului am acumulat o vasta experienta, oferind clientilor nostri servicii de calitate la preturi competitive, obiectivul nostru principal fiind satisfacerea clientului.

In scopul indeplinirii acestuia ne bazam pe personalul calificat si atent selectionat, oricand pregatit sa te ajute  in alegerea solutiei potrivite.

O caracteristica importanta a firmei noastre o reprezinta flexibilitatea. Intotdeauna se vor lua in considerare necesitatile clientilor nostri, iar serviciile vor fi oferite  in functie de cerintele acestora. Acordam atentie fiecarui element si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nicio ramura a activitatii noastre pentru ca fiecare client multumit reprezinta o buna forma de promovare. Prin orientarea sa fundamentala fata de client si prin calitatea serviciilor oferite, SC Borsa Com SRL reprezinta solutia potrivita companiei tale.

Localizare


Vizualizaţi Borsa com pe o hartă mai mare

Fotografii