Decori Art S.R.L

Trimite un mesaj proprietarului
Str. Ghe. Gr. Cantacuzino, nr. 115-117 Ploiesti
Consultanta vanzari:  0723.099.771 Consultanta tehnica: 0766.484.053
office@decoriart.ro

 

  Tineri si creativi, cu  o experienta de 10 ani in domeniul finisajelor interioare decorative, va punem la dispozitie servicii si produse deosebite: pardoseala decorativa, tapet, profile ornamentale, plinte si vopsele decorative  concepute de designeri  italieni.         

  Suntem  pasionati de noutate si venim in intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea o locuinta  practica si moderna, care sa va reflecte personalitatea. Colaboram cu designeri, arhitecti si maistri specializati in aplicarea vopselelor,  in  scopul satisfacerii exigentelor clientilor nostri.
             Avem idei inovatoare pentru inlocuirea traditionalei vopsele lavabile ,a gresiei si a faiantei, oferindu-va o gama diversificata de vopsele in cele mai noi tendinte, rezistente chiar si  la umiditate.
             Clasica vopsea lavabila se murdareste la cea mai fina atingere si in mod normal dupa un an sau doi peretii ar trebui reimprospatati. Cui ii place deranjul care se face in timpul lucrarilor de reamenajare?  Decori Art va ofera garantie, design deosebit si maxima lavabilitate a vopselelor decorative, care chiar si dupa mai bine de 10 ani de la aplicare  isi pastreaza aspectul proaspat si curat.
              Va doriti o baie mereu igienizata fara efortul - uneori zadarnic- al frecarii rosturilor gresiei si faiantei? V-ar placea o pardoseala neteda  dar care nu aluneca, in orice combinatie de culori, care sa nu atraga praful - cum se intampla adesea  in cazul parchetului-  asortata cu peretii si foarte usor de intretinut? Tot noi va oferim solutia: peste tapet sau vopseaua decorativa vom aplica un lac protector special conceput, ultrarezistent la umiditate si la produsele de curatare. Vom aplica ceeasi metoda si in cazul faiantei din bucatarie; si toate acestea fara deranj sau praf.
             Daca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa urmariti galeria foto si va asteptam cu drag in showroomul nostru din Ploiesti pentru mai multe informatii.

 

Localizare


Vizualizaţi Decori Art SRL pe o hartă mai mare

Fotografii