Maraz Mall Construct S.R.L

Trimite un mesaj proprietarului
Com Paulestii Noi, Ploiesti, Prahova
RAZVAN NICULAE:  0745069211

SC Maraz Mall Construct S.R.L este o companie cu capital privat, executa lucrari in judetul Prahova si in afara acestuia, stabilind relatii contractuale atat cu statul cat si cu sectorul privat.

Experienta acumulata de-a lungul timpului ne ofera posibilitatea de a ne dezvolta ca o companie puternica, adaptata la cerintele economiei de piata, capabila sa abordeze o gama larga de lucrari in constructii.

Capacitatile noastre includ construirea unor cladiri multietajate, structuri industriale, fabrici, complexuri rezidentiale si comerciale, baze sportive.

Preocuparea noastra de a preda in termenii stabiliti constructii de o inalta calitate si in bugetul alocat ne-a ajutat sa castigam reputatia unei companii prahovene de incredere in domeniul ingineriei civile.

Suntem interesati constant in a creste performanta, eficienta si calitatea, ceea ce a condus la dezvoltarea unei companii care ofera clientilor garantia unui proiect finalizat la termenul prestabilit, in conformitate cu cerintele calitative si cu exigentele de securitate in vigoare.

 

Misiune si viziune

 

Suntem o echipa de profesionisti dedicati, al carei principal obiectiv este sa se dezvolte folosind fiecare oportunitate in Romania si in strainatate.

Oferim importanta maxima clientilor nostri predand lucrarile la timp si la cele mai inalte standarde calitative.

Vom continua sa construim o organizatie bazata pe profesionisti eficienti, capabili sa raspunda tuturor cerintelor in crestere.

Vom avea intotdeauna in vedere interesele clientilor, subcontractorilor si furnizorilor.

Vom dezvolta un mediu bazat pe incredere si deschidere unde individul este respectat pentru ideile sale, munca sustinuta, sinceritate si loialilate pentru organizatie.

Vom incerca sa obtinem excelenta pe toate planurile, in calitatea proiectelor, timpul de executie, siguranta lucrarii, si eficienta acesteia, fiecare zi fiind o provocare in etalarea competentelor profesionale, toate acestea ducand la conturarea unui brand de calitate cerut pe piata de resort.

Credem ca schimbarea e inevitabila si noi ne vom adapta la toate schimbarile din domeniul tehnologic, al resurselor umane sau oricare alt domeniu, astfel incat schimbarile sa fie un atu pentru noi si sa ne ajute sa ne atingem telurile.

 

Tipuri de lucrari realizate:

-          Constructii civile

-          Constructii industriale: comerciale, depozite, birouri

-          Constructii agricole si zootehnice

-          Cladiri publice

-          Cladiri pentru asistenta sociala si medicala

-          Hoteluri

 

Servicii de consultanta tehnica in constructii:

-          Proiectare, retehnologizare

-          Vanzare - cumparare cladiri si concesionari

-          Intermedieri, reprezentari si consultant

-          Lucrari civile pentru cladiri rezidentiale si nerezidentilale

-          Alte lucrari specifice in domeniul constructiilor.

 

Localizare

Fotografii

Acest site web folosește cookie-uri. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră. Citeste mai mult.